Sapuskatesti: HK Viljaporsaan fileepihvi Ranch

Heivataan taas possua testiin.😎

Valmistajan esittelyteksti

HK Viljaporsaan fileepihvi Ranch on Suomen suosituin possunpihvi! Makeahko mutta juustoinen ja kermaisen tĂ€ytelĂ€inen maku ryhdittyy ripauksella paprikaa ja cayennepippuria. Pakkauksessa on 6 maukasta pihviĂ€. Possun ulkofileepihvit soveltuvat hyvin grillaukseen tai pannulle. Ota rasia huoneenlĂ€mpöön 30 minuuttia ennen valmistusta. Paista possupihvit kuumassa grillissĂ€ tai pannulla öljytilkassa 3-4 min per puoli. Possupihvit voit valmistaa myös uunissa tai airfryerissĂ€.  Tuote on valmistettu suomalaisesta kotitiloillamme vastuullisesti kasvatetusta viljaporsaasta.

Okei.. ranch on siis amerikkalainen maustesekoitus ja kastike, jossa yhdistyvĂ€t kermainen, yrttinen maku (mm. tilli, ruohosipuli, valkosipuli) ja kevyt mausteisuus. Suosittu erityisesti dippinĂ€ ja lihamausteena, Suomessa usein BBQ-henkinen twist. Paista öljytilkassa? Hetkinen hetkinen… lopetetaan tĂ€hĂ€n paikkaan nĂ€mĂ€ moottoriöljypuffaukset ja kĂ€ytetÀÀn kunnon paistorasvaa eli voita.

Ainesosat

Suomalainen porsaanliha 80 %, vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, happamuudensÀÀtöaineet (E261, kaliumlaktaatti, sitruunahappo), mausteet (mm. valkosipuli, paprika, cayenne, persilja), aromit (mm. juusto, kerma, voi), juustojauhe, riisitÀrkkelys, maissimaltodektriini , sokeri, kasvikuitu, sakeuttamisaine (ksantaanikumi).

Eli saman tyyppinen setti kuin aiemmissa testeissÀ olleet tuotteet.

Hinta

6,99 € (S-kauppa).

Testi

Otin tuotteen huoneenlÀmpöön n. 30 min ennen kypsentÀmistÀ. Ja kuten jo aiemmin todettua, voi on paras paistorasva, sillÀ sen rasvahapot kestÀvÀt niin hyvin korkeaa lÀmpötilaa.

Ei muuta kuin ÀÀntĂ€ kohti. Mmm… hetkinen…. tĂ€mĂ€ on todella hyvĂ€ ja yhdessĂ€ paukkauksessa (640 g) on kuusi venkulaa. Loppuarvioni on, ettĂ€ tĂ€ssĂ€ tuotteessa on hinta-laatusuhde kohdillaan.

Anssi H. Manninen (aka ”Kant II”)

Kommentit

TÀmÀn blogin suosituimmat tekstit

Ketogeeninen ruokavalio ja sydÀn: KritiikkiÀ tulosten raportoinnista

Ketogeeninen ruokavalio ja sydÀn: Uusi tutkimus ravistelee perinteisiÀ uskomuksia

Rasvapaniikki puntarissa: Tyydyttyneet rasvat eivÀt ole sydÀmen vihollisia