Sapuskatesti: Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® Appelsiini-kookos

 

Valmistajan esittelyteksti

Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® Appelsiini-kookos on ohut, fileestä valmistettu pihvi. Minuuttipihvi® sopii moniin nopeisiin kanaruokiin, esimerkiksi pasta-annoksiin, salaatteihin ja se on herkullinen myös grillattuna. Rasiassa on 3-4 pihviä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.

Ainesosat

Suomalainen broilerinfilee (80 %), vesi, rypsiöljy, mausteet (mm. paprika, sipuli, valkosipuli, mustapippuri, inkivääri), sokeri, jodioitu suola, appelsiinimehujauhe, kookosmaitojauhe, mineraalisuola (kaliumkloridi, aromit), kookoshiutale, aromit, kasvikuitu (psyllium, herne).

Tuote on siis käytännössä pelkkää kanafilettä ja mausteita. Ravitsemukselliset ominaisuudet ovat siis OK. Toisin kuin suomessa on jo vuosia toitotettu, rypsiöljy ei ole kovin hyvä rasvan lähde, mutta sitä tuotteessa on hyvin niukasti.

Hinta

4,99 € (S-kauppa)

Testi

Kuten valmistusohjeessa neuvotaan, otin tuotteen huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Sitten voita pannulle ja pihvi kärisemään.  Voi on muuten paras paistorasva, sillä sen rasvahapot kestävät niin hyvin korkeaa lämpötilaa.

All right... maku on ihan mukava. Loppuarviona voidaan todeta, että Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® Appelsiini-kookos on hintansa väärti valmiiksi maustettu kanafilepihvi. 😎

Anssi H. Manninen (aka ”Kant II”)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ketogeeninen ruokavalio ja sydän: Kritiikkiä tulosten raportoinnista

Ketogeeninen ruokavalio ja sydän: Uusi tutkimus ravistelee perinteisiä uskomuksia

Rasvapaniikki puntarissa: Tyydyttyneet rasvat eivät ole sydämen vihollisia