Sapuskatesti: HK Grillikombo Kanan Paistileike Hedelmäinen chili & Porsaan Kasslerpihvi Japanin BBQ
Valmistajan esittelyteksti
HK Grillikombo sisältää monipuolisesti grillattavaa pienemmässä pakkauksessa! Samasta paketista löytyy mausteisia ja meheviä kanan paistileikkeitä sekä pienikokoisia mureita HK Viljaporsaan kasslerpihvejä, kaksi kappaletta kumpaakin.
Koska edellisessä testissä oli käsittelyssä kanaa, nakataan nyt testiin tämän kombopakkauksen possuosasto.
Ainesosat
Suomalainen porsaanliha 94 %, mausteet (mm. inkivääri, sipuli, valkosipuli), aromit, vesi, happamuudensäätöaineet (E261, E296, E326), hunajajauhe (hunaja, maltodekstriini), sokeri, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, maissimaltodekstriini.
Tuote on siis käytännössä pelkkää possua ja mausteita. Ihmetyttää hieman, miksi noita happamuudensäätöaineita pitää survoa mukaan kolmin kappalein mukaan.
Japanin BBQ? Well, tämä väite ei ole tyystin Timo Taikurin silinteristä vetäisty. Inkivääri, sipuli, valkosipuli ja makeat elementit ovat aitoja japanilaisia makuja, ja ne sopivat yakiniku- tai teriyaki-tyyliseen BBQ:han.
Hinta
Koko pakkauksen hinta 7,29 € (S-kauppa).
Testi
Otin tuotteen huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Ja kuten jo aiemmin todettua, voi on paras paistorasva, sillä sen rasvahapot kestävät niin hyvin korkeaa lämpötilaa.
Mennään hieman asioiden edelle. 😎 Testasin alkupaloiksi saman kombopakkaukseen kuuluvan hedelmäisen chilikanan. Oli yllättävän hyvä. Tämä on broilerin reisilihaa ja siten rasvaisempaa ja mehukkaampaa kuin file. Heivataan tähän väliin myös tämän tuotteen ainesosat:
Suomalainen broilerin reisiliha 83 % , vesi, rypsiöljy, mausteet (mm. sipuli, paprika, quajillo chili), jodioitu suola, sokeri, mineraalisuola (kaliumkloridi, aromit), kasvikuitu (psyllium, herne), aromit, appelsiinimehujauhe.
Ja lopuksi ”japanilaisen” BBQ possun äärelle. Hmm… tämä on ihan OK, mutta tässä kombossa kana vei heittämällä voiton. Kaiken kaikkiaan hintansa väärti setti.
Anssi H. Manninen (aka ”Kant II”)
Kommentit
Lähetä kommentti